Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokság információk

Tisztelt Sporttársak!

A Budapesti Sakkszövetség elnöksége mai ülésén az alábbi döntéseket hozta a Budapesti Ifjúsági Csapatbajnokságokkal kapcsolatosan:

  • 2024. január 20-án nem lesz forduló a bajnokságokban. A központi felvételi miatt sok csapatvezető jelezte, hogy több csapat nevezését is le kellene mondani, ha aznap versenynap lenne – de szervezésileg is túl közel van az időpont a kiírás publikálásához. A lebonyolítás marad a múltban megszokott: az Amatőr bajnokság 3×3 fordulóból, a Hivatalos 3×2 fordulóból áll majd.
  • A bajnokságokban – tekintve, hogy teljes egészében a 2024-es naptári évben kerülnek megrendezésre – a 2006. január 1. után születettek vehetnek részt.
  • Az Amatőr bajnokság nevezési díja 6000 Ft/csapat, a Hivatalos bajnokság nevezési díja 10000 Ft/csapat lesz.

A versenykiírást a helyszínek – és ezáltal az időpontok – véglegesítése után publikálja csak a Budapesti Sakkszövetség. Ez remélhetőleg 3 munkanapon belül bekövetkezik.
Az első forduló január 28. vasárnap lesz, a nevezési határidő (és erőlista-leadási határidő) várhatóan január 24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>