Erőlisták újraérvényesítésének határidő-módosítása

Tisztelt Csapatvezető sporttársak!

A chess.hu weboldalon megjelenő közlemény szerint (melyről a BSSZ, és gyaníthatóan más megyei szervezet sem kapott hivatalos, emailes tájékoztatást, jómagam Horváth Júlia emailjéből értesültem róla – köszönöm) az NB-s erőlisták újraérvényesítési határidejét az MSSZ 2024. január 31-re módosította.

Ennek megfelelően a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság 8.1.10-es  pontjában szereplő dátum értelemszerűen a vonatkozó kiírásra való hivatkozás miatt 2024. január 31-re módosul.

Bár a Budapesti Felnőtt Csapatbajnokság egy héttel az NB-s előtt folytatódik, és a budapesti erőlisták elkészítése hosszabb adminisztrációs munkát igényel, a 8.1.11-es pontban szereplő határidő az egyértelműség kedvéért szintén 2024. január 31-re módosul. Azonban kérem, hogy amelyik csapatvezető megteheti, hogy a versenyengedélyek kiváltását és az újraérvényesítést korábban intézi, lehetőség szerint ne hagyja az utolsó pillanatra azokat, ezáltal is megkönnyítve a munkámat.

Gyömbér Tamás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>